[vc_single_image image=”14224″ img_size=”full”]
[vc_empty_space]
KURUMSAL
[vc_hoverbox image=”14228″ primary_title=”” hover_title=”KURUMSAL”][/vc_hoverbox]

Yangın Söndürme Sitemleri alanında faaliyet gösteren firmamız; yangın söndürme sistemlerinin tasarımını, projelendirilmesini, idari ve teknik şartnamelerin hazırlanmasını, şartnamelere uygun malzemelerin tedarik edilmesini ve bütün bunların sahaya uygulanmasını büyük bir titizlilikle yapmaktadır.

Her tesisin yangın söndürme tesisatı konusunda farklı bir sisteme ihtiyacı vardır. Firma olarak, sistemin kurulması istenen tesisin yangın söndürme ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlayarak doğru bir mühendislik çalışması sonucunda profesyonel çözümler üretiyoruz. Karşılıyorsa Türk Yangın Yönetmeliği, karşılamıyorsa EN, NFPA VE FM standartlarını baz alarak tasarımlarımızı yapıyoruz. Biliyoruz ki amacına uygun tasarlanmayan bir yangın tesisatı sadece görüntüden ibarettir. Kurulduğumuz günden beri yaptığımız işlerin sadece görüntü değil gerçekten çalışır bir sistem olması için çok sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Geçen her gün yangın konusunda kendimizi yeniliyor, geliştiriyor ve biliyor bile olsak bilgilerimizi tazeliyoruz.

Yangın mühendisliğinin ciddiyetinin farkında olan firmamızın temel hedefi, müşterilerimizin yangın tesisatına yapmış olduğu yatırımlarının karşılığını muhakkak almasıdır. Bunun için, muhtemel bir yangın esnasında sistemlerimizin devreye girmesi ve yangının meydana getireceği zararı en düşük seviyede tutması bizim en büyük gurur kaynağımızdır.

TEMEL PRENSİPLERİMİZ
[vc_hoverbox image=”14230″ primary_title=”” hover_title=”TEMEL PRENSİPLERİMİZ”][/vc_hoverbox]
  • İşlerin devamlı kontrol edilmesiyle sürekli kaliteli hizmet vermek,
  • Maliyetleri gözden geçirerek müșteriye daha uygun fiyatlı çözümler sunmak,
  • Teknolojiyi sürekli takip ederek gelișmelere açık, güncel ve teknolojik bir işletme olmak,
  • Verilen sözlerin arkasında duran, işi zamanında teslim alan ve teslim eden, güvenilir ve aranır bir firma olmak,
  • Tüm çalıșanların motivasyonunu yüksek tutmak,
  • İş hacmini sürekli geliştirerek ülke ekonomisine ve istihdamına destek olabilmek,
  • Çevre bilicine sahip personel yetiştirmek ve sonraki nesillerimize yaşanılabilir bir doğa bırakmak.

 

KALİTE, ÇEVRE VE İSG POLİTİKAMIZ
[vc_hoverbox image=”14232″ primary_title=”” hover_title=”KALİTE, ÇEVRE VE İSG POLİTİKAMIZ”][/vc_hoverbox]

Firmamız; gerek saha, gerek teknik personellerimiz ile beraber gelişen teknolojiyi takip ederek; çevreye, doğaya ve doğada yaşayan tüm canlılara saygılı, müşteri memnuniyetinin ve çalışan güvenliğinin sağlandığı, kalite, iş güvenliği ve çevre standartlarına uygun hizmet anlayışı içerisindedir.

Bu doğrultuda firmamız, ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi , BS OHSAS 18001–2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve  ISO 14001- 2004 Çevre Yönetim Sistemi’nin gerekliliklerini hizmet verdiği tüm faaliyet alanlarında yerine getirmektedir.

[vc_single_image image=”14262″ img_size=”full” alignment=”center”]
Menü